Ταξινόμηση και εισαγωγή των εκτατών μηχανών

November 25, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ταξινόμηση και εισαγωγή των εκτατών μηχανών

Ταξινόμηση και εισαγωγή των εκτατών μηχανών


Η ταξινόμηση και η εισαγωγή της εκτατής μηχανής
Κατ 'αρχήν, διαιρείται σε μηχανική εκτατή μηχανή και υδραυλική εκτατή μηχανή. Η μορφή διαιρείται σε εκτατή μηχανή ενιαίος-στηλών, εκτατή μηχανή διπλός-στηλών, οριζόντια εκτατή μηχανή, και κάθετη εκτατή μηχανή. Η ευκολία της λειτουργίας διαιρείται σε ηλεκτρονική εκτατή μηχανή, αυτοματοποιημένη εκτατή μηχανή, εκτατή μηχανή σερβο-τύπων υπολογιστών, κ.λπ.


Υδραυλική εκτατή μηχανή: Ο υδραυλικός κύλινδρος κινείται πάνω-κάτω για να οδηγήσει την κάθετη μετατόπιση του μέσου πιάτου συνδέσεων και του προσαρτήματος για να πραγματοποιήσει τις διάφορες λειτουργίες της εκτατής μηχανής. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να κάνει την εκτατή δοκιμή υψηλός-δύναμης, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι η ακρίβεια ελέγχου δεν είναι υψηλή και δεν είναι υγιεινό. Είναι κυρίως κατάλληλο για τις βιομηχανίες όπως τα υλικά μετάλλων, τα ρουλεμάν γεφυρών, τα μεγάλα πιάτα, τα οικοδομικά υλικά, και τα σύνθετα υλικά. Το γενικό φορτίο του είναι επάνω από 300KN (30T). Η αρχή εργασίας του υδραυλικού σταθμού είναι η ακόλουθη: η μηχανή οδηγεί την αντλία πετρελαίου για να περιστραφεί, η αντλία απορροφά το πετρέλαιο από την αντλία πετρελαίου και έπειτα το πετρέλαιο αντλιών, το οποίο μετατρέπει τη μηχανική ενέργεια στην ενέργεια πίεσης του υδραυλικού πετρελαίου. Το υδραυλικό πετρέλαιο ρυθμίζεται με την υδραυλική βαλβίδα μέσω του πολλαπλού φραγμού (ή του συνδυασμού βαλβίδων) για να επιτύχει την κατεύθυνση, την πίεση, και τη ρύθμιση ροής έπειτα που διαβιβάζεται στον κύλινδρο πετρελαίου ή τη μηχανή πετρελαίου των υδραυλικών μηχανημάτων μέσω της εξωτερικής σωλήνωσης, με αυτόν τον τρόπο ελέγχοντας την αλλαγή της κατεύθυνσης της υδραυλικής μηχανής, του μεγέθους της δύναμης και της ταχύτητας της ταχύτητας, και ωθώντας τα διάφορα υδραυλικά μηχανήματα για να κάνει την εργασία.

Η μηχανική εκτατή μηχανή οδηγείται κυρίως από τη μηχανή για να οδηγήσει τη σπειροειδή ράβδο βιδών. Η ράβδος βιδών περιστρέφεται για να οδηγήσει το πιάτο συνδέσεων και το προσάρτημα που κινούνται πάνω-κάτω για να πραγματοποιήσει τον εκτατό, τη συμπίεση και την αποφλοίωση, λυσσασμένη, κουρεύοντας, τριών σημείων κάμπτοντας την αντίσταση και άλλες λειτουργίες της εκτατής μηχανής. Το πλεονέκτημα είναι υψηλή ακρίβεια ελέγχου, υλικά, και οι βιομηχανίες εφαρμογής περιλαμβάνουν κυρίως: το λάστιχο, το πλαστικό, το καλώδιο και το καλώδιο, σμάλτωσαν το καλώδιο, την κασέτα, την κόλλα, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, την κατασκευή υποδημάτων, το δέρμα, την ταινία, τα τερματικά και άλλες βιομηχανίες.


Δεν υπάρχει καμία διαφορά στη λειτουργία μεταξύ της εκτατής μηχανής ενιαίος-στηλών και της εκτατής μηχανής διπλός-στηλών. Καθορίζεται κυρίως από το μέγεθος της εκτατής δύναμης, και συσχετίζεται επίσης με το απαραίτητο κτύπημα μετατοπίσεων του μετρημένου προϊόντος και το μέγεθος του δείγματος.


Έναντι της βασισμένης σε υπολογιστή εκτατής μηχανής, ο βασισμένος σε υπολογιστή έλεγχος είναι καταλληλότερος, απλός να λειτουργήσει, και ισχυρός. Παραδείγματος χάριν, η βασισμένη σε υπολογιστή εκτατή μηχανή μπορεί να επιδειχθεί μέσω της καμπύλης λογισμικού για να βρεί την αξία δύναμης μετατοπίσεων σε κάθε σημείο και χρόνο. Επίδειξη, ώστε να απεικονιστεί καλύτερα η ποιότητα του δοκιμασμένου προϊόντος.


Έναντι του τύπου υπολογιστών, η σερβο εκτατή μηχανή υπολογιστών έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: η ακρίβεια μετατοπίσεων φορτίων μπορεί να φθάσει σε 0,0001, η ταχύτητα δοκιμής μπορεί να ρυθμιστεί ανά πάσα στιγμή (0.01mm/min-500mm/min) χωρίς επιρροή της απόδοσης δοκιμής του προϊόντος, και η ζωή υπηρεσιών είναι 2 φορές μακρύτερη. Ο θόρυβος δοκιμής είναι 10 φορές μικρότερος.