Συντήρηση της σταθερής αίθουσας δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας

December 3, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συντήρηση της σταθερής αίθουσας δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας

Το σταθερό κιβώτιο δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας μπορεί να μιμηθεί τους πειραματικούς όρους των διαφορετικών περιβαλλόντων όπως η υψηλής θερμοκρασίας, υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλή θερμοκρασία, η χαμηλή θερμοκρασία και η χαμηλή υγρασία. Χρησιμοποιείται για να εξετάσει την αντίσταση θερμότητας, την ξηρά αντίσταση, την αντίσταση υγρασίας και την κρύα αντίσταση των υλικών για να καθορίσει την αντίσταση γήρανσης του προϊόντος και την ειδική αντίσταση περιβάλλοντος. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη βιομηχανία ηλεκτρονικής, την τεχνολογία εθνικής ασφαλείας, τη χημική χημεία, κατασκευαστικοί μηχανημάτων και άλλοι τομείς.

 

Το κύριο σημείο της διατήρησης της σταθερής αίθουσας δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας είναι να δοθεί προσοχή στη συντήρηση και τον καθαρισμό, τόσο πώς η σταθερή αίθουσα θερμοκρασίας και υγρασίας διατηρείται, καθαρίζεται και διατηρείται στην καθημερινή εργασία;

 

Καταρχάς, οι εσωτερικές ακαθαρσίες πρέπει να καθαριστούν πριν από τη λειτουργία της σταθερής αίθουσας δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας. Το δωμάτιο διανομής δύναμης πρέπει να καθαριστεί τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Κατά καθαρισμό, την ηλεκτρική σκούπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει την εσωτερική σκόνη. Έξω από το σώμα είναι cleaned* επίσης περισσότερο από μία φορά σε έναν χρόνο. Σκουπίστε το με το σαπούνι και το νερό πρίν καθαρίζει.

 

Ο δεύτερος είναι η επιθεώρηση και η συντήρηση του υγραντή. Η αποθήκευση νερού στον υγραντή πρέπει να αντικατασταθεί μια φορά το μήνα για να εξασφαλίσει ότι το νερό είναι καθαρό. Το humidification τηγάνι πρέπει να καθαριστεί μια φορά το μήνα για να εξασφαλίσει ομαλή ροή του νερού. Επίσης, δώστε προσοχή στην αντικατάσταση του υφάσματος δοκιμής στο σταθερό κιβώτιο δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας. Όταν η επιφάνεια του υφάσματος δοκιμής είναι βρώμικη ή σκληρή, ή μετά από τη θερμοκρασία ο έλεγχος ολοκληρώνεται, το ύφασμα δοκιμής πρέπει να αντικατασταθεί πρίν συνεχίζει τον έλεγχο θερμοκρασίας και sphericity υγρασίας. Το ύφασμα δοκιμής πρέπει να αντικατασταθεί μιά φορά κάθε τρεις μήνες, και η το θερμοκρασία που μετρά το σώμα πρέπει να σκουπιστεί με ένα καθαρό ύφασμα κατά αλλαγή, και το ύφασμα δοκιμής πρέπει να καθαριστεί πρώτα όταν ανανεώνεται το ύφασμα δοκιμής.

 

Κατόπιν, το σημείο που υπογραμμίζεται είναι η επιθεώρηση και η ρύθμιση της στάθμης ύδατος της επιπλέουσας σφαίρας στο σταθερό κιβώτιο θερμοκρασίας και υγρασίας. Η στάθμη ύδατος της δεξαμενής νερού δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ υψηλή, έτσι ώστε οι υπερχειλίσεις νερού η δεξαμενή νερού ή είναι πάρα πολύ χαμηλή, έτσι ώστε το υγρό ύφασμα δοκιμής σφαιρών απορροφά το νερό ανώμαλα, το οποίο έχει επιπτώσεις στην ακρίβεια της υγρής σφαίρας. Ακριβώς κρατήστε το σύνολο έξι σημείων. Η στάθμη ύδατος της δεξαμενής νερού μπορεί να ρυθμιστεί για να ρυθμίσει το ύψος της δεξαμενής νερού.

 

Η σκόνη του συμπυκνωτή της σταθερής αίθουσας δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας είναι σαφής: ο συμπυκνωτής πρέπει να διατηρηθεί τακτικά μηνιαία. Χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα για να απορροφήσετε τη σκόνη συνδέομαι με το συμπυκνωτή που ακτινοβολεί τον υψηλό αέρα πλέγματος ή χρήσης για να ψεκάσει έξω τη σκόνη.